Gæstebog

Amin Jensen, dansemusik og menu var ingredienserne i støttefesten for Østbirkhallen


..Bandet viste fra første node, at en rutineret enhed via vellyd kan fylde dansegulvet aftenen igennem..


Østbirk Avis

4 thoughts on “Gæstebog”

  1. Hitmedmer var med til at løfte vores sommerfest til en fortryllende aften efter en lang Corona nedlukning.
    De leverede sikkert og charmerende en lang række velkendte numre fint afstemt, så der både var plads til dem, der ville danse og dem, der ville tale.

  2. 23 juni 2021
    Hit med mér leverede en super koncert ved sankt hans festen i Østbirk. Først lidt dinnermusik under spisningen og derefter blev der skruet op til alle de gode numre man kunne synge med på. Og fedt med den kvindelige vokal. Der har kun lydt roser fra publikum og det skal der bestemt også gøre fra borgerforeningens side af. Det kan vi roligt gøre om igen. Go sommer

  3. Har flere gange haft fornøjelsen til en sving om i selskab med Hit med mér, hvor den seneste var en super koncert i Brædstrup Musik i gaden 2021. Man er uden tvivl om at bandet er med til at løfte stemningen og glæden til enhver lejlighed, hvor selv den mest stille må overgi sig til svingom. En band som har et kæmpe repertoire fra de største danske kunstnere til de udenlandske, og sange man altid kan synge med til. Fantastiske vokaler, og ikke mindst selve musikken leveres i topform. Mange roser og anbefalinger herfra.

  4. Hit med mer leverede musikken til vores sommerfest, og det var intet mindre end magisk! Sikke en stemning de kunne fremtrylle, og hver og en af gæsterne er kommet med positive tilbagemeldinger! Vi vil helt klart hyre Hit med mer, næste gang vi holder fest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *